.be domeinnaam voor 1 SMS

SMS EASY 111 naar 6693

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!

Waarom een .be domeinnaam

Een eigen website

Al vaak gedacht om een eigen website te starten? Grijp dan nu je kans en registreer je eigen domeinnaam bijv. www.kijkeenswatikkan.be. Je linkt uw domeinnaam naar een bestaande website (gratis inbegrepen) of u kan er in de nabije toekomst webruimte bij Easyhost aan koppelen. (reeds vanaf 2,99 eur per maand).

Een eigen e-mailadres

Naast uw website kunt u er ook een bestaand e-mailadres aan hangen. Dat doet u met de formule e-mailforwarding (gratis inbegrepen): alle mails worden netjes doorgestuurd naar het adres van uw provider zonder dat iemand er wat van merkt. Verandert u ooit van provider, dan wijzigt u gewoon uw e-mailforwarding: uw .be adres blijft gewoon werken.

 

Gratis inbegrepen bij uw domeinnaam:

Forwarding naar eigen site
Uw .be domein vormt als het ware een snelkoppeling naar uw huidige site: http://users.uwprovider.be/jan wordt http://www.jan.be. meer info

E-mail forwarding
U kunt een snelkoppeling maken naar uw huidig e-mailadres: jan.janssens@uwprovider.be wordt jan@janssens.be. meer info

Geavanceerde opties
Voor de geavanceerde gebruiker is er de mogelijkheid om A-records, MX-records en/of CNAME-records in te stellen. meer info

Slechts 1 .be domeinnaam per gsm nummer mogelijk

Veelgestelde vragen over de .be actie (FAQ)

Over EASYHOST

Easyhost is een Belgische hoster die kwalitatieve en budgetvriendelijke oplossingen biedt aan bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar hosting van hun domeinnaam, website, e-mail, applicatie en/of Cloud. Dankzij onze jarenlange ervaring en ijzersterk netwerk kunnen wij onze veeleisende klanten, die hun IT-infrastructuur uitbesteden aan een specialist, keiharde garanties bieden.